Zaradio 4.000 eura izazivajući suce Trebinjskog suda

Posted by

Nebojša Vukanović, istaknuti aktivista i politički komentator, nedavno je otkrio da je zaradio značajan iznos novca od video uratka pod nazivom “NA POSO,” u kojem su sudci Trebinjskog suda bili izazvani da idu na posao. Vukanović je izjavio da je na njemu zaradio čak 4.000 eura.

“Do tada je to bilo po 100 eura, ali kad je to krenulo, krenuli su milionski pregledi, na tome sam video zaradio 4.000 eura,” izjavio je Vukanović. Otkrio je da mu je taj iznos novca pomogao u plaćanju tužbi s kojima se suočavao.

“Imao sam masu tužbi, a to me spasilo. Od mog rada zaradio sam 50.000 eura kojima sam poplaćao tužbe,” dodao je.

Video “NA POSO” postao je viralan nakon što je Vukanović izazvao suce Trebinjskog suda na neobičan način, a situacija je privukla pažnju javnosti i generirala veliki broj pregleda na društvenim mrežama. Očito je da je nekonvencionalan pristup Vukanovića privukao pažnju i podršku, što se odrazilo i na financijskom planu.

Vukanović se zahvalio ljudima koji su mu pružili podršku u teškim trenucima.

“Pojedinci su mi pomogli novčano i na tome im hvala,” zaključio je. Njegova iskrenost o financijskoj strani situacije pruža uvid u dinamiku online aktivizma i načine na koje pojedinci mogu iskoristiti digitalne platforme ne samo za izražavanje svojih stavova već i za ostvarivanje prihoda kroz viralni sadržaj.