Fitness trenerica Ilijana Bodlović poklonila zaposlenici Mercedes

Posted by

Ilijana Bodlović, vlasnica popularnog fitness centra, priredila je nezaboravno iznenađenje svojoj zaposlenici i prijateljici Dražani Palac, poklonivši joj crveni Mercedes.

Uz podršku ostatka tima, Ilijana je Dražani pripremila iznenađenje koje ju je dočekalo ispred kuće. Skupocjeni automobil bio je ukrašen mašnama i balonima, a reakcija Dražane bila je puna emocija i suza radosnica.

“Hvala ti je najbolja molitva koju netko može izgovoriti,” napisala je Dražana uz fotografije i videozapis trenutka koji će zauvijek pamtiti.

Ilijana Bodlović, poznata po prijateljskom odnosu sa svojim zaposlenicima i klijentima, još jednom je pokazala svoju humanu stranu.

Ilijana, koja svakodnevno širi svoj biznis, poznata je po tome što njeni programi nude konstantnu podršku i motivaciju. Ovo velikodušno djelo prema Dražani Palac još je jedan dokaz da cijeni i podržava svoj tim, stvarajući pozitivno i inspirativno radno okruženje.

Fitness instruktorica donirala 10.000 KM za onkološke pacijente u Tuzli Nakon što su bh. influenseri pokrenuli akciju prikupljanja novca za onkološke pacijente u Tuzli, jedan od inicijatora kampanje Mirza Mustafagić otkrio je hvale vrijedan potez fitness instruktorice Ilijane Bodlović iz Ljubuškog koja je donirala 10.000 KM.

Ovaj nesebični čin oduševio je mnoge, te je Ilijana Bodlović, osim što je uspješna poslovna žena, još jednom pokazala da je i velikodušna osoba koja nesebično pomaže drugima.