Ekskluzivni Synchro Yards: Nova era luksuza na crnogorskoj obali

Posted by

Porto Montenegro, već sinonim za vrhunsko nautičko-turističko iskustvo, sprema se otvoriti novo poglavlje svoje priče s najnovijim projektom – Synchro Yards. Ovaj ambiciozni poduhvat, čiji je kreativni pečat potpisao poznati arhitektonski studio “Woods Bagot”, obećava revolucionirati standard luksuza na obali Crne Gore.

Smješten duž morske obale u zapadnom dijelu Porto Montenegra, Synchro Yards donosi nove koncepte luksuza i udobnosti. Aeris i IVO Residences, dvije rezidencijalne zgrade koje će definirati ovaj novi kvart, obećavaju nevjeroVatne poglede i beskompromisnu udobnost. Cijene stanova dosežu do 25.000 eura po kvadratnom metru, odražavajući visoki standard koji se očekuje od ovog ekskluzivnog odredišta.

No, Synchro Yards nije samo stambeni kompleks – to će biti prava zajednica koja će obilovati kreativnošću i kulturom. Klub na plaži s bazenima i lagunama, prostor za događaje i performanse, renomirani restorani i butici samo su neki od sadržaja koji će oživjeti ovaj kvart. Restaurirana zgrada bivšeg brodogradilišta postat će središnje mjesto Sinchro Yardsa, istovremeno pružajući počast industrijskoj baštini Porto Montenegra.

Planirani završetak izgradnje ovog ekskluzivnog kvarta zakazan je za 2026. godinu, obećavajući da će Synchro Yards unaprijediti već impresivno iskustvo života u Porto Montenegru. Važno je napomenuti da je projekt usklađen s regulativama i očuvanjem okoliša, u skladu s Državnom studijom lokacije (DSL) Arsenal iz 2019. godine.

Uprkos svim obećanjima i ambicijama, projekt je privukao pozornost Specijalnog državnog tužilaštva, koje je prošle godine pokrenulo istragu u vezi s planom izgradnje zgrada u moru. Ipak, kompanija Porto Montenegro nastavlja predanošću svojoj misiji pružanja najvišeg standarda luksuza i kvalitete svojim klijentima.

Synchro Yards obećava ne samo luksuzni životni stil, već i novo iskustvo obale Crne Gore – spoj modernog dizajna, bogate povijesti i očuvanja okoliša. Ovaj kvart sigurno će postati nezaobilazna destinacija za sve one koji teže ekskluzivnom i nezaboravnom iskustvu na jadranskoj obali.