Bingo gradi još jedan objekat u BiH

Posted by

Kompanija Bingo, prepoznata po kontinuiranom ulaganju u razvoj domaće maloprodajne mreže, gradi još jedan prodajni objekat u Cazinu.

Lokacija izgradnje je na lokaciji zvanoj Begove Kafane, što će dodatno obogatiti ponudu ovog kraja i omogućiti stanovnicima bogatstvo izbora po povoljnim cijenama.

Ova investicija ne samo da će pružiti koristi lokalnom stanovništvu, već će biti značajna i za lokalne kompanije koje obavljaju poslove gradnje.

Bingo, kao najveća domaća kompanija, poznata je po tome što svu svoju zaradu ulaže u Bosnu i Hercegovinu, kako u proširenje maloprodajne mreže, tako i u proizvodne pogone diljem zemlje.

Kao najveći domaći poslodavac, Bingo je također unaprijedio položaj svojih uposlenika, što dodatno potiče ekonomski rast i razvoj u lokalnim zajednicama.

Očekuje se da će ova investicija privući i druge ulagače te ih ohrabriti da investiraju u ovaj kraj Bosne i Hercegovine koji se ubrzano razvija. Bingo nastavlja svoju predanost lokalnom razvoju i unapređenju kvalitete života zajednice.