BH.kompanija PGL Protect izložila svoju liniju protektiranih guma na TRANSPORT 2023 u Danskoj

Posted by

PGL Protect, regionalni lider u proizvodnji protektiranih guma, predstavio je svoju premium liniju proizvoda na TRANSPORT 2023, najvećem skandinavskom sajmu transporta koji se održao od 20. do 22. aprila u Herningu, Danskoj. Kompanija je bila jedini regionalni predstavnik na sajmu koji je posjetilo preko 20 hiljada posjetilaca iz 350 izlagača u 14 punih hala.

PGL Protect predstavio je svoje prilagođene gume koje su privukle veliko interesovanje transportno-logističkih kompanija, zbog svojih voznih karakteristika prilagođenih za područje Skandinavije. Kompanija je također izložila proizvode za električne autobuse i kamione, što se pokazalo kao velika tema na sajmu, s obzirom na orijentaciju proizvođača prema vozilima na obnovljive izvore energije.

Direktor prodaje kompanije, Adnan Tokić, istakao je da su njihovi proizvodi budućnost u gumarstvu, s obzirom na sve naglašenije ekološke potrebe za ponovnom upotrebom sirovina i mogućnosti davanja “novog” života već korištenom i istrošenom proizvodu. Također, sajmovi poput ovog predstavljaju najbolju potvrdu kvaliteta proizvoda, s obzirom na interesovanje transportno-logističkih kompanija i predstavnika drugih kompanija u ovoj oblasti. PGL Protect ima za cilj ponuditi najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *