,

Dok su u BiH niske temperature: U Makarskoj skoro ljetno vrijeme

Posted by

Uprkos zimskim izazovima i hladnom vremenu koje je zahvatilo gradove u Bosni i Hercegovini, popularno ljetovalište Makarska, doživljava preokret. Nakon nekoliko dana snažne bure, Makarska se ponovno budi pod blistavim suncem i čistim zrakom.

Dnevne temperature dosežu ugodnih 14 stepeni Celzijusa, pružajući idealno vrijeme za šetnje duž obale Jadranskog mora. Turisti su odlučili iskoristiti ovo iznenađujuće toplije razdoblje, prošetati gradom podno planine Biokovo, popiti kafu u lokalnim kafićima te uživati u svježem zraku i suncu.

Ovaj neočekivani preokret vremena donosi novi život gradskim ulicama, potičući turiste da istraže ljepotu Makarske i uživaju u prirodnim ljepotama. S obzirom na hladnoću i snijeg u drugim dijelovima regije, ovo sunčano razdoblje postaje privlačna opcija za mnoge bh. turiste koji traže bijeg od zimske stvarnosti.

Makarska, poznata po svojoj prirodnoj ljepoti, sada nudi i ugodno vrijeme, pružajući posjetiteljima priliku da se opuste i uživaju u toplim danima usred zimske sezone.