Žestoka tuča na plaži: Sijevale pesnice, muškarac završio na zemlji

Posted by

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče koja je izbila na plaži u Primorskoj Pokrajini, na krajnjem jugoistoku Rusije, u kojoj su se žestoko sukobile žene.

Na video-snimku se može vidjeti kako je svađa između četiri žene, koje izgledaju kao da su Ruskinje, eskalirala do nasilja. Iz nepoznatog razloga, jedna od žena u crnom kupaćem kostimu oborila je drugu ženu na zemlju, a potom su se i ostale uključile u sukob.

Pokušavajući razdvojiti bijesne žene, na scenu stupaju dva muškarca. Međutim, umjesto da smire situaciju, jedan od muškaraca postaje žrtva. Pokušao je zaštititi jednu od žena od nasilja, ali je umjesto toga dobio snažan udarac u glavu od bijesne napadačice. Ona je zatim fizički savladala muškarca i bacila ga preko svog ramena, nastavljajući ga šutirati dok je ležao na zemlji.

Snimak ove žestoke tuče privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, izazivajući osude zbog nasilja koje je prikazano. Nažalost, informacije o tome šta se dogodilo nakon što je snimak završen nisu poznate. Video možete da pogledate ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *