Tuzlanska kompanija prodala svoj prvi stan skuplji od milion KM

Posted by

– Naš prvi stan iznad 1.000.000 KM je prodat. Jedini preostali penthouse na objektu Banja Residence je prodat za 1,1 milion KM – pohvalili su se iz kompanije Deling Invest na svojim stranicama na društvenim mrežama.

Ovaj objekat nalazi se u istoimenom tuzlanskom naselju poznatom još i kao Tenis.

Dodaju kako je njihova vizija bila jasna kada su započinjali biznis: tržištu ponuditi drugačiji tip stanovanja odnosno nekretnine koje poboljšavaju kvalitet života i po svemu se razlikuju od standardne stanogradnje.

– Svaki put kada razmatramo i usvajamo idejna rješenja naših saradnika zamislimo taj objekat u velikim evropskim metropolama, ako bi ih uljepšao i ako u njemu prepoznamo nešto posebno onda ga prihvatamo. Stekli smo bazu lojalnih kupaca i povjerenje klijenata, koje nam je posebno važno. Idemo dalje u nova ostvarenja – najavili su iz kompanije.

Podsjetimo, riječ je o tuzlanskom kompaniji koja je postala prepoznatljiva po luksuznim projektima poput Skyline plaza, Tuzla Hills, Park Lake a kako smo nedavno pisali gradit će i u sarajevskom naselju Crni Vrh i to stambeni kompleks koji će se sastojati od četiri velike, luksuzne vile na više spratova.

Takođe, kompanija će kod Tuzle graditi solarnu elektranu vrijednu 60 miliona KM.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *