Niko ne želi preuzeti tijelo ubice Nermina Sulejmanovića, poznanici kažu da je njegov navodno otac rekao: Ne interesuje me to go**o

Posted by

Prošla su četiri dana od masakra koje je počinio Nermin Sulejmanović, pomahnitali ubica, u Gradačcu. On je ubio nevječanu suprugu Nizamu Hećimović, turske državljane oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je suprugu Đengiza, Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića.

Još veći šok izazvala je činjenica da je ovaj monstruozni čin zabilježio i podijelio na Instagramu.

Sulejmanović je nakon ovih zločina otputovao na farmu u Ledenicu Donju, gdje je nažalost, okružen policijskim snagama, odlučio okončati vlastiti život.

Dok se zajednica pokušava nositi s posljedicama ove tragedije, postavlja se pitanje gdje i kada će biti ukopan Sulejmanović. Navodno, niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, uključujući i njegovog oca koji je, kako se prenosi, izjavio: “Ne interesuje me to go**o.”

Nizamina tetka, Zijada Vuković-Pamuković, podijelila je svoje traumatično iskustvo sa Sulejmanovićem. On je navodno ušao u kuću, prislonio joj pištolj na glavu i vikao: “Gdje je.” Ova strašna priča osvjetljava dubinu tragedije koja je pogodila ovu zajednicu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *