NAGRADNA IGRA ASA BANKE “Znanje se isplati”: Šest najsretnijih klijenata osvaja vrijednu nagradu u sklopu nagradne igre ASA Banke

Posted by

ASA Banka organizuje nagradnu igru u sklopu akcije Nenamjenskih/zamjenskih kredita “Kreditne vrate – rate koje se vraćaju svake godine”, u kojoj možete učestvovati na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

“Svakodnevno se trudimo da klijentima priuštimo najbolje korisničko iskustvo te stalno unapređujemo naše usluge i ponudu. Ovaj put smo dodatno organizovali jednostavnu, zabavnu i atraktivnu nagradnu igru, koju smo povezali sa novom akcijom kredita ASA Banka – Kreditne vrate”, izjavili su iz ASA Banke.

Učestvovanje u nagradnoj igri “Znanje se isplati” je jednostavno.

Sve što trebate učiniti jeste zapratiti Facebook stranicu ASA Banke, odgovoriti u komentaru na postavljeno pitanje te tagovati prijatelja sa kojim želite podijeliti informacije o ovoj nevjerovatnoj ponudi nenamjenski i zamjenskih kredita ASA Banke.

Nagradna igra traje do 27. aprila 2023. godine. U nagradnom izvlačenju učestvuju svi korisnici društvene mreže Facebook nastanjeni na području Federacije BiH koji su u periodu trajanja nagradne igre zadovoljili prethodno spomenute kriterije.

Izvlačenje dobitnika sprovest će se elektronski metodom “slučajnog odabira” iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Kreditne vrate su termin koji označava rate koje ti se vraćaju svake godine u ASA Banci. To znači, da jednu ratu svake godine dobijete nazad – dakle godišnje plaćate samo 11 rata, a rate koje vam se vraćaju postaju kreditne vrate! Zahvaljujući kreditnim vratama, nenamjenski i zamjenski kredit ASA Banke jedinstvena je ponuda na tržištu. No, pored povrata rate kredita svake godine za sve kredite s ugovorenim rokom otplate preko 5 godina, ova ponuda je izuzetna i po ostalim benefitima za korisnike.

Osim na Facebook stranici, pravila nagradne igre, kao i uslove akcije kredita možete pronaći na zvaničnoj web stranici ASA Banke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *