Domaći brend BASH sa međunarodnim standardima uskoro otvara restorane u Sarajevu i zapošljava 88 novih radnika

Posted by

Uskoro Bosna i Hercegovina dobiva novog igrača na polju ugostiteljstva – BASH, domaći brend sa međunarodnim standardima, koji će otvoriti svoja vrata početkom ljeta na nekoliko atraktivnih lokacija u Sarajevu. Resorani BASH će ponuditi inovativan koncept brze usluge, fokusirajući se na vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Priča o BASH-u počinje kao vizija mladih bosanskohercegovačkih poduzetnika, sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim kompanijama, koji su željeli stvoriti domaći brend prepoznatljiv po svjetskim standardima kvalitete i usluge. Inspiracija dolazi iz bogatog iskustva u ugostiteljstvu i želje da se domaćoj javnosti ponudi nešto što nedostaje tržištu.

Leila Šeta, ispred marketing tima BASH-a, ističe: „Brend BASH nudi jedinstveno iskustvo, spajajući moderni pristup sa jedinstvenim BASH ‘pečatom’. Fokusiramo se na kvalitetu i svježinu sastojaka te pružamo brzu, ljubaznu i vrhunsku uslugu. Cilj je stvoriti prostor u kojem će se naši gosti osjećati opušteno i uživati u gastronomskim kreacijama koje smo pažljivo osmislili za njih. Porodice će u BASH-u pronaći posebno osmišljen meni za djecu, kao i kutak za igru, i sigurna sam da ćemo postati omiljeno mjesto za druženje i uživanje u ukusnoj hrani. Sa ponosom ističemo naš slogan ‘BASH, svjetski a naš!’ koji simbolizira našu predanost postizanju svjetskih standarda, uz istovremeno očuvanje najboljeg što naša jedinstvena filozofija nudi.“

BASH ne samo da će osvježiti ugostiteljsku scenu Bosne i Hercegovine, već će ponuditi i raznolike formate restorana kako bi zadovoljili različite potrebe svojih gostiju. Na lokaciji Radon Plaze, otvara se drive thru koncept dok se u SCC centru, u nastavku Food Courta, otvara indoor koncept s modernim i ugodnim ambijentom, fokusirajući se na kvalitetu usluge i proizvoda. U planu je skoro otvaranje i trećeg objekta.

U sklopu svoje ekspanzije, BASH planira zaposliti 88 novih radnika, a već sada broji 17 zaposlenih članova tima. Ovaj inovativni restoranski lanac posvećen je ulaganju u svoje zaposlenike, nudeći im mogućnosti za napredovanje i razvoj karijere. Stavlja se poseban naglasak na obuku i profesionalni razvoj, kako bi se osigurala izvrsnost u svakom segmentu poslovanja.

Više informacija o lancu restorana BASH pratite na IG profilu bash_bih a uskoro i na web stranici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *