Kći legendarnog glumačkog para zasjala na crvenom tepihu u Cannesu!

Posted by

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas s ponosom predstavili svoju kćer Carys Zetu Douglas na crvenom tepihu. Nasljedila je nevjerojatnu ljepotu svojih roditelja.

Moćni par privukao je svu pažnju, ali jedan detalj na haljini divne glumice odvukao je sva svjetla reflektora. Obitelj je zajedno pozirala na crvenom tepihu na otvaranju filmskog festivala u Cannesu, a Douglas je ponosno pozirao sa svoje dvije prelijepe dame koje su oduševile prisutne u svojim elegantnim haljinama.

Catherine je nosila crvenu haljinu koja je nježno padala do poda, a mnoge su oči bile uprte u njen duboki dekolte.

Njihova 20-godišnja kći Carys privukla je svu pozornost fotografima u svojoj elegantnoj bijeloj haljini s interesantnim materijalom na bretele, koja je isticala njenu vitku figuru.

78-godišnji Michael stigao je u crnom smokingu i cijelo vrijeme ponosno držao svoje dvije dame za ruke.

Prije ulaska u dvoranu, supruga i kći glumca razmijenile su poljubac na obraz, a njihova legendarna fotografija odmah je obišla cijeli svijet.

Osim Carys, Michael i Catherine imaju još jedno dijete, 22-godišnjeg sina Dylana. Prije Catherine, Michael je sa svojom tadašnjom partnericom Diandrom Luker dobio sina Camerona, koji danas ima 44 godine.

Kći Carys možda nije toliko poznata javnosti, ali čini se da nije krenula stopama svojih roditelja. Prema njenom Instagram profilu, čini se da se bavi pjevanjem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *