Monetize Ad otvara modernu poslovnicu na Ilidži, stvarajući 400 radnih mjesta i podržavajući razvoj općine

Posted by

Monetize Ad proslavio je otvaranje moderne poslovnice na Ilidži uz prisustvo načelnika Općine Nermina Muzura. Ovaj važan događaj označava korak naprijed u razvoju općine, dok Monetize Ad nastavlja svoj rast zapošljavanjem 400 novih radnika.

– Kada sam preuzeo mandat načelnika Općine Ilidža, kazao sam da ćemo nastojati da Ilidžu učinimo privlačnom i primamljivom sredinom za domaće, ali i strane kompanije. Izuzetno mi je drago što sve više uspješnih firmi, koje su se dokazale i svoj kvalitet potvrdile na međunarodnom tržištu, Ilidžu biraju za svoja sjedišta. Ono što sam u društvu mojih saradnika imao priliku vidjeti u kompaniji Monetize Ad, zaista mi ulijeva pozitivnu nadu u bolje sutra naše privrede, bez obzira o kojoj od njenih grana da se radi, kazao je načelnik Muzur.

Bosanskohercegovačka kompanija koja na polju affiliate marketing i digitalnog marketinga na tržištu naše zemlje još uvijek nema konkurenciju, i koja je za samo pet godina od osnivanja, pa do danas, prešla put od dva pa do skoro 550 zaposlenih, otvorila poslovnice u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, Mađarskoj i Turskoj, sa svojim digitalnim platformama MonadPlug, MonadLead, MonadSearch i MonadGames, dva interna brenda u razvoju i fabrikom za proizvodnju i distribuciju domaćih proizvoda, svoj razvojni put nastavlja i usmjerava ka svjetskom tržištu.

– S obzirom na pojačanu potrebu za radnom snagom, u ovoj godini su otvorene dvije nove poslovnice u Sarajevu, a u Tuzli se u ovom mjesecu sprema zvanično otvorenje još jedne filijale. Prepoznali smo potencijal Ilidže kao općine i svakako da planiramo širenje i zauzimanje tržišta sa još jednim prostorom na ovom području grada. Nadamo se da će odziv biti jednako kvalitetan kao i uslovi koje nudimo za pozicije koje planiramo otvoriti u narednom periodu, poručio je izvršni i direktor poslovnice na Stupu Elvis Hadžić.

Novoopremljeni prostor kreiran je na moderan i urban način, sa svom potrebnom tehničkom opremom, ugodnim ambijentom, na atraktivnoj lokaciji Stup. Uključuje kantinu, mjesto za odmor, intervjue, obuke i posebno kreiran koncept funkcionisanja kuhinje, sa raznovrsnom ponudom jela, koja uključuje i besplatne zdrave obroke, zarad povećanja produktivnosti. Takođe, kompanija će do kraja godine otvoriti više od 500 dodatnih radnih mjesta u Sarajevu, kao i više stotina radnih mjesta u Tuzli.

Na svečanosti je rečeno i da uslovi koje kompanija nudi, zapošljavajući na više desetina različitih pozicija, od kojih je najviše zaposlenih u sektoru Call centra, već jesu i teže još više biti iznad standarda u BiH. S obzirom na to da Call centar djeluje na više od 10 različitih jezika, fiksne početne plate variraju, u zavisnosti od govornog područja. Osim toga, kompanija je prepoznatljiva po inovativnim stimulansima koje nudi zaposlenima, počevši od dobro poznatog međusobnog takmičenja dva puta godišnje, koje omogućava najsretnijima da osvoje jako vrijedne nagrade.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *