Gospodo iz SNSD, ako niste kukavice, hajmo na izbore!

0

“Izražavam svoju punu podršku Drašku Stanivukoviću i njegovom timu koji su ustali protiv ekonomskog zločina nad građanima Banjaluke jer su svojim glasovima za gradonačelnika odabrali promjene”, izjavio je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

“Iako najavljeno u prvim istupima nakon izbora, šokiran sam da neko želi Banjaluku pretvoriti u džunglu u mraku, zaraslu u travu i komunalno nefunkcionalnu zato što se usudila reći ne”, dodaje Nešić.

“To ne rade ozbiljni političari i džentlmeni, nego šibicari i kukavice. U fokus umjesto prepucavanja moramo vratiti građane jer će svi ispaštati iracionalnost nekolicine”, istakao je on.

“I nema poštenijeg načina u demokratiji do biračkih kutija. Draško Stanivuković bi ubjedljivo pobijedio u postupku opoziva. Zato taj opoziv SNSD neće ni inicirati nego im ga treba nametnuti. Odbornici skupštinske manjine PDP i SDS treba da ga predlože papcima i odnarođenim odbornicima većine”, naglašava Nešić.

” A nakon toga, gospodo iz SNSD, hajmo na izbore! Ne budite kukavice i obećajte da ćete odmah nakon što izgubite u postupku opoziva, u Narodnoj skupštini Republike Srpske inicirati raspuštanje Skupštine čija se većina danas iživljava na građanima”, poručio je predsjednik DNS-a u saoštenju za javnost.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime