Otkud predsjedniku SNSD-a helikopter i počasna garda

0

-Ako je to bila posjeta predsjednika jedne stranke, makar to bila i vladajuća, zašto je onda u Bijeljinu Dodika dovezao helikopter Vlade Republike Srpske a čuvalo ga obezbijeđenje po protokolima Predsjedništva BiH?

Milorad Dodik i njegovi trabanti juče su u više navrata ustvrdili kako je posjeta Bijeljini bila isključivo u svojstvu predsjednika SNSD-a a ne srpskog člana Predsjedništva BiH i tu informaciju je više puta prenio RTRS.

-Ako je to bila posjeta predsjednika jedne stranke, makar to bila i vladajuća, zašto je onda u Bijeljinu Dodika dovezao helikopter Vlade Republike Srpske a čuvalo ga obezbijeđenje po protokolima Predsjedništva BiH?- pitaju iz Gradskog odbora SDS Bijeljina i dodaju:

– Кo ovdje govori istinu?

Mi ili vi koji raznim zloupotrebama pokušavate da po svaku cijenu porobite Bijeljinu i pretvorite je u laktašku koloniju.

“To vam neće proći ni ovog puta u Bijeljini, jer građani dobro znaju kome vjeruju. Politika bahatosti i ucjene, koju vodi Dodik, ne prolazi kod građana Bijeljine i on to dobro zna pa je zato mnogo nervozan”, kaže se u saopštenju.

Gradski odbor SDS poziva Dodika da ne koči s republičkog nivoa realizaciju projekata koji treba da se rade na području našeg grada.

“To su projekti građana Bijeljine koji svakodnevno plaćaju porez i to im niko ne poklanja, to je njihovo i to im pripada”, poruka je bijeljinskog odbora SDS-a.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime