GLAVAŠ ODGOVORIO MILIČEVIĆU “Koliko je SDS ojačao SNSD u zadnjih deset godina”

0

Republika Srpska ima obilje gorućih problema, koji interesuju građane mnogo više od mišljenja partijskog funkcionera Milana Miličevića o DNS, poručio je poslanik DNS u parlamentu Srpske Aleksandar Glavaš.

Reagujući na Miličevićevu izjavu da treba biti oprezan sa DNS jer “prelaskom u opoziciju zbog nekih ličnih nezadovoljstava ne znači da oni sa sebe spiraju teret odgovornosti za stanje u Srpskoj, kome su uveliko doprineli”, Glavaš je poručio da se zrelost i spremnost na promjene demonstriraju se pričom o realnim i životnim problemima kad se dobije prostor u medijima, a ne sitnim političarenjem.

– Gospodinu bih savjetovao da, prije nego baci kamen na promjene razmisli o tome koliko su kadrovi SDS u prethodnih 10 godina ojačali SNSD. Zapravo, kad bi počeli da brojimo koalicione aktere vlasti zaključili bi da su mnogi od njih bili stranačke kolege Miličevića. Pojedinačni istupi neće svakako ugroziti saradnju i odnose dvije partije, ali nepotrebno stvaraju tenzije, koje samo oni koji ih podgrijevaju znaju u čijem su interesu – naveo je Glavaš.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime