Skoro je ostao bez ruku, ostavio se MMA i počeo snimati porniće

0

Kirila Terešina prozvali su ruskim Popajem zbog ogromnih bicepsa do kojih je došao ubrizgavanjem jeftinog vazelina. Okušao se i u MMA-u i propisno se obrukao. Ali novca mu ne nedostaje.

Kako daleko može ići želja za slavom najbolje pokazuje slučaj propaloga ruskog borca Kirila Terešina (24), koji je šokirao svjetsku javnost golemim bicepsima.

Terešin je, naime, ruke napunio nekakvom nedopuštenom supstancom. Pisalo se da se radi o sintolu, ali ispostavilo se da se radi o jeftinom vazelinu. Otkrio je to plastični kirurg Dimitri Meljnikov.

Zbog svega je morao na operaciju jer mu je prijetila amputacija ruke, a video operacije procurio je na bespuća interneta.

– Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni. Kiril je nakon operacije imao snažnu temperaturu.

Liječnici su ga upozoravali na štetnost takvih supstanci. Prijetila mu je amputacija ruku, čak i smrt. Ali imao je sreće. Štetne tvari nisu mu se proširile po cijelom tijelu.

– Moglo mu je sve “otići na bubrege”. Mislim da Kiril uopće nije svjestan posljedica onoga što je napravio – rekao je Meljnikov koji je dva sata operirao nesretnog Kirila.

U Rusiji se često pribjegava jeftinoj plastičnoj kirurgiji.

– To nije baš rijedak slučaj. U cijeloj državi žene često ubrizgavaju te jeftine silikone. Izbjegavaju skupe plastične operacije, a onda kasnije dolaze nama i vade ih. Često se jeftini silikoni stavljaju u grudi, stražnjicu i ostale dijelove tijela i to je izuzetno opasno i traumatično. Na kraju ostanu veliki ožiljci, a sve može rezultirati smrću…

“Ruki Bazuki”, kako sam sebe naziva, nedavno je iznenadio svijet i odlučio ući u MMA. Glatko je izgubio od Vasilija Kamotskoga i Olega Mongola, koji je dvostruko stariji od njega. Izdržao je svega tri minute. Morao je predati meč zbog velikog umora…


Nije ni čudo da nije mogao previše izdržati jer su mu ruke bile pune sintola, ili u prijevodu, injekcija za povećanje mišića. Zbog ogromnih napumpanih ruku prozvali su ga ruskim Popajem, ali sve mu je došlo na naplatu.

Ostavila ga je zaručnica Olesja Malibu (30) koja ga je i nagovorila na sve te plastične operacije, ali našao je drugu. Spetljao se s porno zvijezdom Candy Katty i ušao u svijet kućnih uradaka.

Na Instagramu ga prate stotine tisuća, bicepsi su i dalje barem vizualno postojani, novca ima napretek. Pitanje je samo – dokad?

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime