Dodik o političkom pobačaju – Stanivuković: Meni nećeš moći podviti rep kao Vučiću! (VIDEO)

0

“Vi ste mene nazvali političkim pobačajem. Da vas podsjetim da ste tako zvali i gospodina Vučića pa mu se danas bogami divite, klanjate mu se i idete u posjete. Tako izgleda i meni predviđate, ali vjerujte ja vas neću primiti kada budete zvali u gradsku upravu nakon pobjede u u Banjaluci”, rekao je Stanivuković.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je Draška Stanivukovića nazvao “pobačajem” navodeći da niko drugi nije htio da bude kandidat za gradonačelnika, pa su našli njega (Draška) “pobačaja” da to bude.

Na opasku potpredsjednika NSRS Denisa Šulića, da ne koristi te izraze, Dodik je u svom maniru rekao: 

Šta fali tom izrazu. to je racionalan izraz za ono što on radi.

Iz Dodikovog obraćanja poslanicima i čestim izlaskom za skupštinsku govornicu do izražaja je došla njegova nervoza i usplahirenost, kao da predosjeća ili zna – šta ga čeka u skorijoj budućnosti.

Uslijedio je odgovor Stanivukovića, koji je Dodika podsjetio da je tako nazivao i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kome se Dodik danas divi i klanja.

“Vi ste mene nazvali političkim pobačajem. Da vas podsjetim da ste tako zvali i gospodina Vučića pa mu se danas bogami divite, klanjate mu se i idete u posjete. Tako izgleda i meni predviđate, ali vjerujte ja vas neću primiti kada budete zvali u gradsku upravu nakon pobjede u Banjaluci”, rekao je Stanivuković.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime