BEOGRAĐANINU JE SUPRUGA PREDLOŽILA DA SPAVA SA DRUGOM ŽENOM! Agonija je trajala 30 godina, a kada se sve ZAVRŠILO počeo je PAKAO

0

Svaki januar provodi u Francuskoj u intimnom odnosu sa ženom u koju je zaljubljen…

– Potom se vratim u Srbiju supruzi koja ne želi seks sa mnom već više od deset godina – kaže Beograđanin (52) koji je želeo da ostane anoniman.

DOK MU SE ŽENA PORAĐALA, ON JE POVUKAO ŠOKANTAN POTEZ! Nećete verovati šta je muž RADIO PET SATI

– Sa suprugom više nema ni poljubaca, maženja, držanja za ruke. Ništa. Ona ima 51 godinu.

Molio sam je da popričamo sa stručnim licem kako bi joj se vratila želja za seksom, ali ona nije zainteresovana. Predložila mi je da imam intimne odnose sa drugim ženama, što sam i učinio.

Često putujem zbog posla, a na tim putovanjima bih ponekad imao aferu. Međutim, pre pet godina sam upoznao divnu ženu na sajmu u Parizu.

Ne govorim francuski, ali oboje znamo engleski, pa se lepo sporazumevamo. Vrlo je ljubazna, kulturna, privlačna i uživa u seksu. Ima 45 godina. Kad smo se upoznali, odmah smo otišli na piće, a onda još dvaput nakon toga.

Kad smo prvi put spavali zajedno, doživeo sam nešto što mi ranije nije bilo poznato. Zabavni seks, ali nežan i nekako poseban.

Kad je ona izdejstvovala da dođe u Srbiju dva meseca posle toga, bio sam oduševljen. Imali smo seks u hotelu i čin nam je oboma doneo neverovatan osećaj. Od tada se čujemo svaki dan, a ja svaki januar provodim u Parizu. Tamo pokušavam da je razmazim kupujući joj poklone, iako se zbog toga buni.

Ona ne traži nikog drugog. Kaže mi da istinski uživa sa mnom. Svojoj supruzi još uvek nisam rekao za nas, ali ću to uskoro učiniti. Planiram da se preselim u Pariz.

Svakako nije lako prekinuti brak od skoro 30 godina. Imamo i dve ćerke koje su u dvadesetim, i jasno im je da nešto nije u redu u odnosu njihovih roditelja.

Sa suprugom nije samo nedostatak seksa posredi. Ne želi da igde idemo zajedno, čak ni na venčanja i rođendane. Kad bih predložio šetnju, rekla bi mi da je suviše toplo ili hladno. Šta mislite – da li da je napustim i sreću ostvarim u Parizu? – pita nas.

Odgovor: Izgleda da toliko toga ne valja u vašem braku da se nećete ljutiti ako vas pitamo – zašto već niste otišli?

Sumnjamo da će vaša deca biti srećna zbog toga što napuštate njihovu majku, ali ona je odrasla žena koja je odgovorna za svoje postupke.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime