“IZ ŠUME STIŽEM PI*KO DA TE SKINEM!” Goran Pantelić uhapšen zbog pretnji smrću predsedniku Vučiću

0

Pronađen van granica Srbije.

Goran Pantelić koji je pretio smrću Predasedniku Srbije Aleksandru Vučiću uhapšen je van zemlje.

Pantelić ima podebeo dosije, povezan je sa trgovinom narkoticima, a u žižu javnosti dospeo je nakon strahovitih pretnji Vučiću i njegovoj porodici.

Aleksandre Vučiću, iz šume stižem, pi*ko, da te skinem! Tu*aće te, ćelavi, dok ti oči ne isteram napolje! Molim televizije i novinare da mu prenesu ovo! Ja stojim iza mojih reči, izdajice – samo je jedna od niza teških i vulgarnih pretnji koje je na Instagramu uputio Pantelić.

Profil dotičnog, na kome se navodi da je iz Valjeva, prepun je, inače, opasnih i prostačkih pretnji i komentara upućenih porodici predsednika Srbije, zbog čega je reagovala policija.

Na udaru Pantelića, koji, čini se prema fotografijama na Instagramu, neguje imidž opasnog momka, često je i najstariji Vučićev sin Danilo (22).

Interesantno, međutim, da je Pantelić posle hapšenja sa snuždenim izrazom lica kukao i žalio se, na istom tom Fejsbuku gde je hrabro tvrdio kako stoji iza svojih reči.

Goran Pantelić, pretio Vučiću smrću

Ovog puta, Pantelić je napisao da je uhapšen i da će Vučić biti kriv ako ga ubiju. Izgleda da za svoje reči ipak nije spreman da pretrpi ni najobičnije privođenje zbog pretnji predsedniku države.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime