Svi mogu imati guzu kao Kim: Napravila steznik od dvije kile

0

Starleta je bila uvjerena i kako je izmislila novu metodu mršavljenja, i to u korzetu. Ovaj steznik rađen po njenoj stražnjici ne odaje dojam mršavosti, naprotiv, ima gotovo dva kilograma materijala da bi bila tog oblika

Kim Kardashian (39) prošle je godine proizvela je liniju steznika koji su rasprodani u samo nekoliko dana. Vidjevši taj uspjeh, skandinavski konceptualni umjetnici i dizajneri napravili su steznik po njezinoj stražnjici.


Svi mogu imati guzu kao Kim: Napravila steznik od dvije kile

Promociju planiraju imati u New Yorku na Tjednu mode. Zasad su samo izradili “prototip” koji je težak oko dva kilograma i obujmatočno 100 centimetara. Još se ne zna cijena osebujnog steznika, a niti što “model” po kojem je izrađena misli o tome.

Njen je steznik bio drugačije ‘prirode’. Starleta je izmislila da se s njim može mršavjeti, i to čak sedam kilograma u samo dva tjedna. Napravljeni su od tankog, visokotehnološkog neoprena, a koštaju oko 450 kuna.

Ne želim samo da izgledate mršavije, nego da i doista usput mršavite – objasnila je poduzetna Kim. Starleta je bila uvjerena i kako je izmislila novu metodu mršavljenja, i to u korzetu. Ovaj steznik rađen po njenoj stražnjici ne odaje dojam mršavosti, naprotiv, ima gotovo dva kilograma materijala da bi bila tog oblika. Kim i njezin suprug Kanye West (42) bedavbo su kupili novu vilu na Hidden Hillsu, kojeg stručnjaci za nekretnine procjenjuju na 60 milijuna dolara.

U njihov futuristički dom nedavno su pustili novinare američkog magazina Architectural Digest gdje su istaknuli kako vila ima dva bazena, a u koja su uložili  više od 335 tisuća kuna (oko 50 tisuća dolara). Zanimljivo, Kim u njima do danas nije okupala.

– Kad si se zadnji put okupala u našem bazenu? – pitao je Kanye suprugu, na što se Kim nasmijala i priznala da još nije nijednom. Iako joj se bazen ustvari vrlo sviđa – pojasnila je Kim, a gledatelji su revoltirano zaključili kako se radi o klasičnim ‘problemima’ bogataša. 


Izvor 24 sata. hr

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime