BANKROTIRAO NAJBOGATIJI SPORTISTA IKADA! Objavio SNIMAK sa dve potpuno gole dame u kadi: Nakon životnog pakla od šest meseci, na LUDI NAČIN želi da vrati novac!

0

Kada se nedavno, prvi put pojavila informacija da je bankrotirao najbogatiji sportista svih vremena, svi su se pitali “da li je vest tačna”, a kada se ispostavilo da jeste, drugo pitanje je bilo “Pa, kako?!”. Sada je njegovo stanje sve gore…

Sa 780 miliona dolara zarade u poslednjih deset godina, premašivši milijardu i (oko) sto miliona “zelenih novčanica” bokser Flojd Mejveder postao je zvanično najbogatiji čovek koji se ikada bavio sportom.

Ipak, pre nego što detaljno objasnimo kako je ostao bez novca i kako je još pokušavao da ga se dokopa da objasnimo najnoviji pokušaj.

Jednom bokser uvek bokser. Ili možda ne? Mejveder je odlučio da na svom Instagramu objavi ovaj video snimak koji najavljuje izvesni spekaktal u Tokiju. Najviše pažnje je privukla činjenica da se na snimku nalaze dve potpuno nage devojke u kadi!

Nakon ovog provokativnog snimka se pretpostavlja da će Flojd uskoro odraditi borbu u Tokiju. To mu ne bi bio prvi put, a poslednji put je inkasirao 7,1 milion funti nakon borbe sa Tenšinom Nasukavom. Ujedno radi i na promociji sopstvene muzike, pa izvori govore da “Flojd radi kada mi svi spavamo”.

Pre oko godinu dana pridružio se Majklu Džordanu Tajgeru Vudsu na vrlo kratkoj listi sportista koji su u karijeri “dogurali do milijarde” (uskoro im se, i pored pandemije korona virusa, ove godine priključuje i Kristijano Ronaldo). Međutim, Flojd je krenuo nizbrdicom. I to tolikom, da sada žicka novac od navijača.

Naime, on je ponudio ljudima kojima je zanimljiv, a prate ga milioni na društvenim mrežama, da s njim obave video razgovor.

Međutim, dok vam uplata od oko 1.500 evra obezbeđuje kratku video-konverzaciju za Mejvederom, ako mu date oko 60 evra, bićete u “lutriji”, iz koje će srećni dobitnici moći da na minut, možda dva, razmene koju reč sa slavnim bokserom.

Ovavko žickanje novca od navijača možda ne bi čudilo da se radi o nekome drugom, ali kada se ljubitelji sporta sete kako se sve razbacivao “milionima”, ostaje pitanje – kako je uspeo da sve izgubi?

Prvu informaciju o tome servirao je nekadašnji UFC šampion Čael Sonen, komentarišući Mejvederovu najavu iz novembra prošle godine “da će se 2020, iako 43-godišnjak, još jednom vratiti borbama jer on i UFC šef Dejna Vajt dogovaraju spektakl”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime